Apliko tani në Internshipin Remote për zhvillimin e aplikacioneve .NET. 

Me pjesëmarrjen në këtë internship ju do të punoni me teknologjitë .NET dhe C# duke zhvilluar aftësitë tuaja teorike dhe praktikë. Gjithashtu, do të mësoni të punoni të pavarur.

Në përfundim, ju do të pajiseni me vërtetim për ndjekjen e internshipit nga IMB dhe vlerësim nga mentori përkatës. Kushti i vetëm për këtë praktikë është njohuri bazë në gjuhën e programimit C# ose Java.


Përfitimet:

 • Do të punoni me teknologjitë më të fundit në Google Cloud
 • Do të pajiseni me dëshmi internshipi
 • Do të mesoni strukturen e nje aplikacioni .NET
 • Do punoni dhe deploy-oni direkt ne google cloud
 • Do mesoni rreth teknologjive Google Cloud, Git, C#, .NET, SQL, SQL Server etj.
 • Mundësi punësimi në IMB
 • Mundësi partneriteti me IMB

Detyra & Kërkesat e praktikës për Zhvillues .NET, C#

Detyra në këtë praktikë:

 • Shtim funksionesh në aplikacioin Alpha Cloud
 • Siguroni performancën, cilësinë dhe ndërveprimin e aplikacioneve
 • Ndihmoni në ruajtjen e cilësisë së kodit, organizimin dhe automatizimin

Kërkesat që duhet të plotësojne aplikuesit:

 • Shkollimi: Student/e ose nxenes
 • Njohuri baze në C# ose Java
 • Njohuri baze ne teknologjite web

Aplikimet për këtë internship janë mbyllur.

You May Also Like
Lexo më shumë

GO! Alpha | Remote Internship

IMB ofron internship remote për studentët e Universitetit të Prishtinës.  Instituti i Modelimeve në Biznes është kompania më…