Tani mund të kërkoni shërbim për cdo nevojë tuajën duke kontaktuar partnerin e dedikuar në portalin e partnerit.

Për të kërkuar suport nga partneri juaj i dedikuar mjafton të ndiqni këto hapa :

  1. Hyni në website imbpartner.al .
  2. Klikoni tabin Puno me një partner ku do të paraqiten të gjithë partnerët e suportit që mund të kontaktoni .
  3. Përzgjidhni partnerin e suportit që dëshironi të punoni .
  4. Për të marrë shërbimin e suportit mjafton të klikoni në tabin kërko suport në likun përkatës të bashkangjitur të partnerit .
  5. Do të shfaqet portali helpdesk në të cilin do të mund të kontaktoni për cdo nevojë dhe pyetje.
  6. Klikoni tabin suport për Alphën për cdo nevojë për ndihmë përsa i përket programit Alpha .
  7. Vendosni email tuaj , shkruani rreth nevojës që keni .
  8. Klikoni send dhe kërkesa juaj do të marrë përgjigjie sa më shpejt nga partneri i suportit i përzgjedhur.

Më posht gjendet një video ilustruese e këtyre veprimeve në faqen zyrtare të instagramit imb.al https://www.instagram.com/reel/CfeLSI0vk1e/?igshid=YmMyMTA2M2Y=on Instagram: Të duhet

You May Also Like