Calma Curtain është një biznes familjar në qytetin e Durrësit, i themeluar nga Alda dhe bashkëshorti i saj. Ata punojnë kryesisht me bizneset por dhe individët, të cilëve ju ofrojnë një sërë produktesh: perde, mbulesa tavoline & peceta, çarçaf & peshqira.

Gjatë sezonit të verës biznesi i tyre ka punë të shtuar me hotelet dhe restorantet në të gjithë Shqipërin.

Çfarë nevojash kishin përpara se të punonin fatura.alpha.al?

Biznesi kishte nevojë të:

 1. faturonte klientët shpejt dhe me kosto të ulët;
 2. provonte një zgjidhje faturimi pa qënë nevoja të lidhte kontrata afatgjata;
 3. disa persona të faturonin njëkohësisht pa qenë nevoja të ishin në dyqanin qendror;
 4. dërgonin faturat tek kontabilisti i tyre, për të bërë përmbledhjet e nevojshme;
 5. shihnin në moment raportet ditore për shitjet dhe performancën e biznesit

Si fatura.alpha.al i dha zgjidhjen e duhur Calma Curtain?

Calma Curtain ka zgjedhur të punojë me fatura.alpha.al pasi u mundëson:

 • të faturojnë klientët e tyre direkte nga celulari pa qenë nevoja të ndërrojnë apo shtojnë pajisje; në këtë mënyrë kanë kosto të ulta;
 • të dërgojnë faturat automatikisht tek kontabilsitja e tyre, pa qenë nevoja të bëjnë veprime të mëtjeshme;
 • të dërgojnë faturat me sms ose email direkte me ruajtjen e faturës.
 • dhe të marrin raportet e përditshme live nga programi Alpha i kontabilsites si: Shitjet & Arkëtimet Ditore | Krahasimi i shitjeve mujore | Të ardhurat-Shpenzimet dhe Fitimi etj.

Çfarë ju duhet për të nisur punën me fatura.alpha.al?

Me fatura.alpha.al mund të filloni punën në pak minuta. Të vetmet gjëra që iu nevojiten janë :

 1. Celular i thjeshtë smart me akses në Internet.
 2. Të regjistrohesh në fatura.alpha.al
 3. Të fillosh punën duke ndjekur videot udhëzuese.
 4. Ose të marrësh asistencë falas nga një IMB Partner → për të aktivizuar fiskalizimin dhe vënë në punë programin në pak minuta.

Cilat janë kostot?

Abonimi mujor: fatura.alpha.al = 8.9 Euro në muaj me TVSH.

 • Muaji i parë ofrohet falas.
 • Asistenca nga IMB Partner ofrohet falas.

Kosto të tjera?

 • Kosto interneti të shtuara = 0 (mund të përdorini internetin e paketës suaj celular);
 • Kosoto pajisje të shtuara = 0 (mund të përdorni celularin, tabletin, laptopin tuaj ekzistues);
 • Kosto opsionale (printer termik i thjeshtë) ~ 10,000 – 15,000 Lekë.
You May Also Like