Jeni një biznes, agjent shitje në terren dhe dëshironi të printoni fatura në kohë të shpejtë direkt nga celulari?

Fatura.alpha.al është zgjidhja ideale për ju dhe biznesin tuaj. Tashmë mund të printoni lehtësisht fatura direkt nga celulari juaj.

E vetmja gje që ju nevojitet është një smartphone i tipit Android.

Për të realizuar këtë procedurë ndiqni instruksionet e mëposhtëme:

  • Zhvendosni ose të fshini file-s të cilat ndodhen në folderin download të celularit tuaj.
  • Shkarkoni aplikacionin mPrint ne Play Store.
  • Ndizni bluetooth-in dhe bëni lidhjen e printerit tuaj me celularin.
  • Ne tabin settings kryeni lidhjen connection mode dhe vendosni autoprint on.
  • Aktivizojmë printerin.
  • Klikoni ruaj dhe fatura do të printohet menjëherë.

Më poshtë gjendet një video ilustruese.

-> Për më tepër informacion kontaktoni një prej partnereve tanë në IMB Partner.

You May Also Like
Lexo më shumë

POS View

Me POS View në fatura.alpha.al mund të shisni si në një program POS.