Çfarë është Live Chat?

Livechat është një mjet i shkëlqyeshëm për marketing, shërbim ndaj klientit dhe shitje. Është i lehtë për t’u përdorur, falas për shumicën e bizneseve dhe ju jep mundësinë të angazhoheni me klientë të mundshëm.

Është një mundësi shumë e mirë për klientët tanë për të kërkuar support rreth çfarëdo lloj kërkese që mund të kenë qoftë kjo kërkese për përdorimin e programit Alpha apo për blerje të një prej paketave të programit Alpha.

Personat të cilët iu përgjigjen pyetjeve tuaja janë pikërisht partneret e IMB të cilët janë përherë të gatshëm për të ofruar ndihmën e tyre ndaj klientëve të IMB.

Live Chat është i lokalizuar në fund të faqes alpha.al në të djathtën tuaj.

Një mënyrë shumë e lehtë dhe e shpejtë për të marrë informacionin dhe përgjigjet e duhura për çdo pyetje tuajën. E aksesueshme në çdo moment të ditës dhe me përgjigje të shpejta. Pyetjet caktohen rastësisht te secili partner, pra jo të përgjedhura dhe në momentin që një prej partnereve e ka të pamundur të kthejë një përgjigje të shpejtë, chati kalon automtikisht te një partner tjetër në mënyrë që ju të merrni suportin e nevojshëm për atë çfarë ju duhej.

Si të përdorim Live Chat?

Për të përdorur Live Chat mjafton të :

kërkojmë alpha.al

→ në të djathën tuaj në fund të faqes shfaqet kjo ikonë

→ mund të përzgjidhni nëqoftëse dëshironi support apo shitje dhe të klikoni chat now.

→ plotësoni të dhënat e nevojshme në këtë tab dhe klikoni start chat.

→ mjafton të shkruani mesazhin që dëshironi t’i përcillni njërit prej partnerëve dhe të klikoni send.

→ njëri prej partnerëve do iu përgjigjet sa më shpejtë.

Livechat është mënyra më e shpejtë për të marrë një përgjigje për pyetjen tuaj.

  • Provoje tani dhe merr suport nga një prej partnereve për çdo gjë lidhur me programin Alpha.
You May Also Like
Lexo më shumë

Sinkronizimi i faturave

Mos harxhoni më orë të tëra pune për të mbledhur dhe dërguar dokumentet për kontabilistin. Me Alpha Sinkronizo dërgoni faturat tuaja menjëherë në programin Alpha të kontabilistit tuaj.
Lexo më shumë

Si të bëni mbylljen e vitit në Alpha?

Mbyllja e vitit konsiston në transferimin e gjendjeve mbyllëse në fund të vitit si gjendje fillestare të vitit tjetër  në një ndërmarrje të re.