Për kë është kjo ofertë?

  • Nëse je përdorues i programit Alpha dhe nuk ke një partner të dedikuar supporti, mund të aktivizosh gjatë muajit nëntor pa kosto të shtuar shërbim të dedikuar nga një IMB Partner.
  • Nëse abonimi yt Alpha skadon në muajt nëntor, dhjetor ose janar, ke mundësi të bësh rinovimin në nëntor dhe të aktivizosh që tani shërbimin e dedikuar nga një IMB Partner.

Çfarë shërbimesh mund të marr nga një IMB Partner?

  • Support të dedikuar në portalin e IMB Partner për çdo pyetje rreth programit Alpha.
  • Seanca të dedikuara pune live me Partnerin; 1-2 seanca në muaj sipas paketës Alpha që rinovoni.
  • Integrim të aplikacionit të faturimit fatura.alpha.al me programin tuaj Alpha.
  • Konsulenca të veçanta si psh implementime të reja, raporte të reja etj, për të cilat Partneri do t’ju këshillojë lidhur me orët e punës dhe tarifimin nëse ky do të jetë i nevojshëm.

Si të aktivizoj shërbimin nga një IMB Partner?

Për të aktivizuar këtë shërbim mjafton të plotësoni këtë formular të shkurtër.

You May Also Like