Alpha Mobile është një zgjidhje e shkëlqyer për gjithë bizneset që kanë nevojë për një App të lehtë dhe efikas për të bërë shitje.

Në këtë artikull, ne do të tregojmë si të bëjmë Fatura POS me aplikacionin Alpha Mobile.

Cilat janë përfitimet e POS në aplikacionin Alpha?

Faturat POS në aplikacionin Alpha Mobile janë forma më e shpejtë e faturimit për Pikat e Shitjes (Point of Sale).

Për të bërë fatura POS në dyqanin tuaj, nevojitet vetëm një tablet dhe një lidhje interneti. Printeri (është opsional) pasi mund ti jepni faturat klientëve tuaj, në cast me SMS ose email.

Me Alpha Mobile, mund të regjistroni Faturat POS për:

  1. Klientët tuaj të rastësishëm dhe të pranoni pagesa Cash ose me Kartë Debiti.
  2. Si dhe për klientët tuaj Biznese dhe të bëni fatura elektronike (e-invoice) me pagesa Cash ose në Llogari bankare.

Me Alpha Mobile, mund të punoni shumë përdorues (shites) njëkohësisht pa kosto të shtuara.

  • Secili përdorues shitës të shohë faturat e tij.
  • Menaxheri i shitjes sheh të gjithë faturat sipas shitësve.

aplikacionin Alpha Mobile, ju mund të :

  1. Përzgjidhni dhe shisni artikuj shpejt vetëm me një klikim, duke skanuar barcod-et, duke kërkuar sipas kategorive ose me përshkrimin e artikujve.

2. Monitoroni shitjet ditore me raportin në Delta:

3. Të sinkronizoni në çast, faturat me programin e financierit të brendshëm ose të jashtëm.

4. Të shtoni artikuj të rinj dhe klientë të rinj,

  1. Në mënyrë të shpejtë dhe direkte nga Alpha Mobile, dhe ti sinkronizoni (dërgoni) tek programi i financierit juaj.
  2. Duke i marrë në cast nga programi i financierit tuaj.

Si të bëni faturat POS në Alpha me tabletin tuaj?

Menaxhimi i biznesit nuk është gjithmonë i lehtë, por me ndihmën e aplikacionit Alpha, ju mund të bëni këtë proçes më efikas dhe më të lehtë.

Shkarkoni tani aplikacionin Alpha

Shkarkoni tani aplikacionin Alpha në tabletin apo celularin tuaj ose kontaktoni një partner për të aktivizuar aplikacionin.

You May Also Like
Lexo më shumë

Sinkronizimi i faturave

Mos harxhoni më orë të tëra pune për të mbledhur dhe dërguar dokumentet për kontabilistin. Me Alpha Sinkronizo dërgoni faturat tuaja menjëherë në programin Alpha të kontabilistit tuaj.