Lexo më shumë

Bëhu Partner me IMB

Çfarë do të thotë të jesh partner me IMB?IMB ofron mundësinë e partneritetit për të gjithë ata individë…
Lexo më shumë

Paketa Alpha Farmaci

Ofron funksione të nevojshme për regjistrimin e shitjeve në një farmaci.
Lexo më shumë

Sinkronizimi i faturave

Mos harxhoni më orë të tëra pune për të mbledhur dhe dërguar dokumentet për kontabilistin. Me Alpha Sinkronizo dërgoni faturat tuaja menjëherë në programin Alpha të kontabilistit tuaj.
Lexo më shumë

Paketa Alpha Shitje

Alpha Shitje është paketa më e re Alpha e cila fokusohet vetëm në funksione të nevojshme për proceset…