Me POS View ne fatura.alpha.al mund të shisni si në një program POS

Çfarë është një program POS?

Programet POS (Point of Sale) janë programe për pikat e shitjes që ofrojnë një mënyrë të thjeshtë:

 • Për të bërë fatura në mënyrë vizuale
 • dhe për të regjistruar shpejt pagesat cash ose me kartë.

Si funksionon POS View në fatura.alpha.al?

Pamja POS ju lejon të shisni direkt nga tableti apo kompjuteri juaj:

 • Të zgjidhni vizualisht artikujt duke klikuar mbi to;
 • Të shtoni automatikisht artikujt në faturën (në të djathtë të ekranit);
 • Të skanonin artikujt direkt nga Tableti apo Celulari juaj (pa qenë nevoja për të përdorur një pajisje skanimi.)
 • Të llogarisni pagesat dhe reston për faturën cash;
 • Të printoni faturën ose ta dërgoni me email dhe sms tek klienti juaj.

Me POS View, mund të shisni në pikat e shitjes pa qenë nevoja të keni aplikacion POS.

Cilat janë avantazhet e POS-View?

 • Punon thjesht në çdo tablet.
 • Skanon thjesht barcode-t e artikujve.
 • Shton dhe heq artikuj me 1 klikim.
 • Kërkon shpejt artikujt me lupë.

Më poshtë ilustrohet pamja POS View.

You May Also Like