Prej muajit prill 2022 hyn në fuqi rregullorja e re për tatimin mbi të ardhurat personale (TAP).

Me programin Alpha mund të krijoni menjëherë listëpagesën për muajin prill 2022 sipas rregullores së re. 

Çfarë ju duhet për të bërë listëpagesën e re në Alpha?

Nëse keni një abonim në programin Alpha në një nga paketat:

  • Start + (duke shtuar modulin e listëpagesës)
  • Business (që e përfshin modulin e listëpagesës)

Ndiqni këto hapa për të regjistruar listëpagesën sipas udhëzimit të ri, si në videon më poshtë:

Nëse nuk keni një abonim Alpha, 

  • Fillimisht mund të bëni abonimin në paketën më ekonomike që përfshin modulin e listëpagesës Start +. 
  • Start + ka tarifë abonimi 32 euro/muaj me TVSH për përdorues. Tarifën e abonimit mund ta llogarisni me kalkulatorin e çmimit.
  • Për të provuar falas Modulin e Listëpagesës ose për të bërë abonimin mujor në paketën Start + na shkruani në Live Chat dhe një partner suporti do t’ju aktivizojë menjeherë programin Alpha për ju.
You May Also Like
Lexo më shumë

Sinkronizimi i faturave

Mos harxhoni më orë të tëra pune për të mbledhur dhe dërguar dokumentet për kontabilistin. Me Alpha Sinkronizo dërgoni faturat tuaja menjëherë në programin Alpha të kontabilistit tuaj.
Lexo më shumë

Mbyllja e vitit në Alpha

Si mbyllet viti në Alpha? Mbyllja e vitit konsiston në transferimin e gjendjeve mbyllëse në fund të vitit…
Lexo më shumë

Paketa Alpha Shitje

Alpha Shitje është paketa më e re Alpha e cila fokusohet vetëm në funksione të nevojshme për proceset…