Përse nevojitet të dërgohen shumë fatura njëkohësisht në Alpha?

Drejtoni një biznes dhe nuk e keni gjetur ende një program tek i cili mund të integroni faturat në Alphën tuaj apo atë të kontabilistit? Jeni kontabilist dhe kërkoni një program që klientët tuaj të mund t’iu dërgojnë menjëherë faturat e tyre? Keni disa pika shitjeje në terren dhe dëshironi që gjithë faturat tuaja të integrohen në Alpha?

Zgjidhja mban emrin e fatura.alpha.al. Një nga përditësimet e fundit të programit fatura.alpha.al përfshin pikërisht integrimin e shumë faturave nga fatura.alpha.alalpha.al tuaj apo të kontabilistit.

Integrimi i faturave e bën punën më të lehtë për ju, për të parë ecurinë e biznesit dhe për të bërë llogaritjet përkatëse. Gjithashtu ky funksion është shumë i rëndësishëm për bizneset që kanë shumë pika shitje në terren në mënyrë që faturat e lëshuara nga gjithë pikat e shitjes përgjatë ditës apo përgjatë një periudhe të caktuar të integrohen lehtësisht në progamin tuaj Alpha apo Alphën e kontabilistit.

Nëse jeni një kontabilist që punoni me alpha.al dhe nuk jeni të sigurt çfarë progami t’iu sugjeroni klientëve tuaj për të bërë fatura atëhere fatura.alpha.al është e duhura. Nëse klientët tuaj punojnë tashmë me fatura.alpha.al puna juaj është më e thjeshtë pasi ata mund të dërgojnë vetëm me një klik faturat e tyre në Alphën tuaj.

Si të integrosh shumë fatura në Alpha?

Integrimi i shumë faturave në Alpha tashmë është kthyer në një proces shumë të lehtë falë fatura.alpha.al vetëm me një klik.

Është një procedurë:

  • e shpejtë,
  • e thjeshtë,
  • e saktë,
  • pa kosto shtesë.

Për të kryer këtë veprim mjafton që:

  1. Të shkoni në tabin konfig
  2. Në fund të faqes do të shfaqet fusha IntegrimManual
  3. Mjafton që të plotësoni Datën e Fillimit dhe atë të Mbarimit për periudhën kohore kur dëshironi të bëni integrimin e faturave.
  4. Klikoni butonin integro faturat, prisni derisa procesi të mbarojë dhe tani gjithë faturat në këtë periudhë kohore të zgjedhur janë të integruara në Alpha.

→Ky funksion është shumë i rëndësishëm për bizneset që kanë shumë pika shitje në terren në mënyrë që faturat e lëshuara nga gjithë pikat e shitjes përgjatë ditës apo përgjatë një periudhe të caktuar të integrohen lehtësisht në progamin tuaj Alpha apo Alphën e kontabilistit.

Më poshtë gjendet një video ilustruese e këtyre veprimeve:

Faturat e lëshuara nga programi fatura.alpha.al tani mund t’i dergoni në programin tuaj Alpha apo atë të kontabilistit shpejtë, saktë dhe pa lodhje.

  • Për të qenë përdorues i fatura.alpha.al, mjafton të kontaktoni me Partnerin tuaj të dedikuar ose të shkruani në Live Chat me një nga partnertet e IMB-së.
  • Provoje tani. Konsultohu me Partnerin tënd të supportit ose na shkruaj në chatin live në alpha.al.
You May Also Like
Lexo më shumë

POS View

Me POS View në fatura.alpha.al mund të shisni si në një program POS.